K-Grill 1

K-Grill 1

K-GRILL 1

Megamall București

Funcțiune: RESTAURANT CU SPECIFIC
Suprafață utilă: 100m2
Durată execuție: 45zile
Costuri construcție: –

Proiectat in prima parte a anului 2015, K-Grill este un fast-food cu specific libanez din incinta Mega-Mall, Bucuresti.
Elementele din lemn masiv sunt conturate pe fundalul negru, iar accentele sunt date de suprafețele colorate viu, realizate din scândură băițuită. Barul are frontul placat cu fibră de carbon și blatul din lemn lamelar incleiat.

Proiectul reprezintă un exemplu de design repetabil. Modelul a fost repetat în alte trei spații similare. Unitatea funcționeză atât în spații de închiriat din zonele de food-court ale mall-urilor, cât și în spații de la parterul clădirilor, cu acces direct din exterior.

City Café 3

City Café 3

City Café 3

Charles de Gaulle tower

Funcțiune: Café Restaurant
Suprafață desfășurată totală: 100m2
Durată execuție: 45 zile
Costuri construcție: –

Al treilea proiect din seria City Café, realizate după modelul pilot din aeroportul Henry Coandă. Un exemplu de proiect transformat în design repetabil după prima implementare.

Proiectul funcționează cu succes în spațiile de închiriat de la parterul clădirilor mari de birouri.

City Café 2

City Café 2

City Café 2

Piața Presei

Funcțiune: café-restaurant
Suprafață utilă: 145m2
Durată execuție: 60zile
Costuri construcție: –

Cafenea-bistrot la parterul turnului sudic din complexul The Gate – Piata Presei, realizata dupa modelul pilot din aeroportul Henry Coanda.

Route 66

Route 66

ROUTE 66

aeroport Henri Coandă – plecări

Funcțiune: Cafe-Restaurant
Suprafață desfășurată totală: 200m2
Durată execuție: 3luni
Costuri construcție:160.000eur

“Route 66” este un restaurant de tip “american diner” amplasat in terminalul nou de plecari al aeroportului Henry Coanda, intre cele doua sasuri principale de acces. Prin tema s-a cerut reproducerea anilor ’60, iar provocarea a fost folosirea elementelor tipice de arhitectura exterioara in designul interior.
Elementele de limbaj si culorile sunt specifice designului american, tema excluzand orice optiune de “europenizare” a proiectului.
Proiectul a fost executat in 2012

Boungiorno+City Cafe

Boungiorno+City Cafe

Buongiorno+City Cafe

str. Eremia Grigorescu nr. 10

Funcțiune: TEATRU+BISTROT+CLUB
Suprafață desfășurată totală: 100m2
Durată execuție: 30zile
Costuri construcție: –

O pereche de unitati de tip “self-service” in zona libera din aeroportul Henry Coanda, proiectate si realizate in 2012. Siglele, dupa cum se vede si din imaginile din proiect, nu ne apartin. In rest, toate materialele sunt “adevarate”: panouri din lemn incleiat, caramida aparenta, blat acrilo-mineral, decor fata bar din lemne sparte.