BUCATARIE CENTRALĂ DNATA

Aeroport Henri Coandă, terminal plecări

Dată execuție: 2024

Funcțiune: Bucătărie Centrală
Suprafață desfășurată: 600mp
Durată execuție: 2 luni
Valoare de investiție: aprox. 700.000eur

Echipa:
șef proiect: arh. Tudor Ciocănescu
HVAC: ing. Carmen Constantin
electrice: ing. Bogdan Ananania
sanitare: ing. Sorana Dogariu
antreprenor general: Platin Construct

Tema de proeictare a fost renovarea și refuncționalizarea bucătăriei centrale din Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Bucătăria centrală deservește majoritatea unităților de alimentație din aeroport, precum și o parte din cateringul aviatic.
Lucrarea a constat în refacerea de la zero a tuturor instalațiilor aferente și a refuncționalizării bucătăriei și spațiilor auxiliare adiacente. Caracteristica principală a proiectului este una funcțională, cu provocări complexe de coordonare și management. Peste stratul funcțional și de reglementări tehnice, s-a urmărit crearea unui mediu de lucru plăcut și uman.